Vegan πίτσα

MeliosVegan/ωμοφαγικές προτάσεις

Υλικά:

Για τη βάση:

1 φλυτζάνι αλεύρι ρεβιθιού

1 φλυτζάνι νερό

1 κ/σ ελαιόλαδο

Αλάτι ακατέργαστο

Σκόρδο σε σκόνη ή μία σκελίδα σκόρδο τριμμένη

1/2 κ/γ κουρκουμάς

Για τη γέμιση:

4 κολοκυθάκια

3 καρότα

1 πιπεριά φλωρίνης

1 κρεμμύδι

Ελιές καλαμών

Μανιτάρια πλευρώτους

Τόφου μαριναρισμένο

Φύτρες ηλιόσπορου

 

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε τα υλικά της βάσης, τα απλώνουμε σε στρογγυλό ταψί και τα ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν στους 180 βαθμούς (περίπου 20 λεπτά). Ψήνουμε επίσης τα μανιτάρια στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά και βράζουμε ελαφρώς τα κολοκυθάκια και τα καρότα σε κατσαρόλα. Μόλις αυτά είναι έτοιμα, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά πάνω στη βάση.

Καλή όρεξη!